П`ятниця, 03.05.2024, 17:21
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Тиждень знань правил дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності учні Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів продовжували поглиблювати знання про правила дорожнього руху. Для учнів 10 класу сестра медична Ірина Михайлова провела тренувальне заняття з надання долікарської допомоги при травмах. Молодші школярі переглянули мультфільми та відеофільми про ... Читати далі »  



Цікава зустріч

12 вересня 2019 року здобувачі освіти Високобайрацького НВК в рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я оберігай» зустрілися з начальником рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, старшим лейтенантом служби Ц ... Читати далі »  



Проведено педагогічний семінар-практикум

11.09.2019 н. р. в Миколаївському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено педагогічний семінар-практикум для здобувачів освіти курсів підвищення кваліфікації учителів освітньої галузі «Суспільствознавство». Мета семінару: підвищення методичної майстерності вчителів історії, удосконалення вміння педагогів використовувати сучасні ... Читати далі »  



Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я оберігай!

Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я оберігай» розпочався у Грузьківському НВК. Мета Тижня: запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення й узагальнення знань з без ... Читати далі »  



В гостях у казки

В рамках Тижня знань правил дорожнього руху 10 вересня 2019 року до Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів завітав Кропивницький обласний академічний театр ляльок з виставою «Пригоди маленького автомобільчика». Учні початкових класів із задоволенням переглянули виставу та закріпили знання про правила поводження на дорозі.

 


Зустріч поколінь

10 вересня 2019 року у Бережинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів завітали земляки – ветерани спортивного руху Бережинки, члени футбольної команди 70 – 80-х років - Гавула Віктор Пилипович та Шоколов Василь Григорович. Учитель фізичної культури закладу Семенюк В. М. розповів про те, що команда була сильною, виборювала пр ... Читати далі »  



Замість квітів – надію дітям

У рамках всеукраїнської благодійної акції «Допоможемо онкохворим дітям», яка проходила в багатьох українських школах під час святкування Дня знань, Бережинський заклад загальної середньої освіти також долучився до збирання коштів на підтримку хворим дітям. Замість квітів для вчителів учні та їх батьки кидали в скриньку гроші, до ... Читати далі »  



Тиждень безпеки життєдіяльності

09.09.2019 у 3 класі Клинцівського ЗЗСО І-ІІ ст. — філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ст. була проведена година спілкування на тему:«Будь обережним на дорозі!». Під час заняття учні об'єдналися в пари та подорожували станціями :«Правила дорожнього руху», «Безпека на дорозі», «Наш друг — Світлофор», «Наш помічник — Регулювальник» ... Читати далі »  



Вирвані з материнської землі

У вересні цього року в Україні вшановується пам’ятна дата – 75-ті роковини початку депортації українців із Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, Любачівщини, Західної Бойківщини у 1944-1951 роках. Понад 482 тисячі українців примусово позасудово переселили у 1944-1947 роках у різні регіони УРСР — від Галичини до Пр ... Читати далі »  



Вітаємо з Днем Знань!

2 вересня 2019 року пролунали дзвоники у 14 закладах загальної середньої освіти Кропивницького району, запрошуючи здобувачів освіти на Перший урок «Бережемо природу – бережемо і Батьківщину свою!». Відділ освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації вітає всіх учнів і педагогів закладів загальної середньої осв ... Читати далі »  


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg