П`ятниця, 17.05.2024, 06:10
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

У Кропивницькому районі проведено освітянський форум "Нова українська школа: на шляху до здійснення"

29 серпня освітяни Кропивницького району зібралися на районний освітянський форум "Нова українська школа: на шляху до здійснення", на якому були присутні перший заступник голови Кропивницької РДА І.А.Демчук і перший заступник голови Кропивницької районної рад ... Читати далі »  



Вітаємо з Днем Незалежності України!
 


Готуємось до нового навчального року

В період з 19 по 22 червня 2019 року на базі Созонівського НВК для вчителів, які будуть викладати в початкових класах в 2019-2020 навчальному році, було проведено І та ІІ очні сесії з проблеми "Особливості організації освітнього процесу в початкових класах відповідно до Концепції "Нова українська школа" ... Читати далі »  



Завершилася відпочинкова кампанія - 2019

Все в світі має властивість закінчуватися. Час плине дуже швидко, тому всі навіть непомітили, коли настав день закриття табору відпочинку «Чарівна райдуга» приКлинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІступенів». 20.06.19. кожен загін зробив презентацію свого відпочинку, діти згаду ... Читати далі »  



Готуємо разом

В День табору вихованці Миколаївського пришкільного табору відпочинку "Веселкограй" побували на майстер-класі в сімейній піцерії "Скоріні". Працівники закладу ознайомили дітей з традиційними техніками приготування піци. Малята отримали чимало цікавої та корисної інформації, а на завершення поласували випічкою, яку приготували власноруч. ... Читати далі »  



Казка в гості завітала

19 червня 2019 року – день казки в Івано-Благодатненському пришкільному таборі відпочинку. Для вихованців було організовано проведення виховного заходу «Казка в гості завітала». Діти інсценізували казки: «Ріпка», «Веселі гуси», «Колобок». Глядачі отримали задоволення від перегляду, а актори – від гри на сцені.

 


Ми за здоровий спосіб життя!

Гамірним видався «День спорту» в пришкільному таборі відпочинку «Сокіл» при Созонівському НВК. Триває цікаве табірне життя, сповнене дитячих вигуків і оплесків, радощів і хвилювань. Ранок дітей розпочався з дуже позитивної ранкової зарядки, яка дала їм колосальну енергію на весь день. У цей день вихованці табору із задоволенням ... Читати далі »  



Вихованці Вільненського табору відпочинку відвідали «Княжий двір»

12 червня 2019 року вихованці Вільненського пришкільного табору «Світязь» відвідали кінно-спортивний комплекс «Княжий двір» в м. Кропивницькому. Для дітей провели екскурсію стайнями, розповіли й показали різні породи коней. Та найбільше дітлахам сподобалося катання верхи, кожен міг відчути с ... Читати далі »  



День веселки в Івано-Благодатненському «Сонечку»

11 червня 2019 року в Івано-Благодатненському пришкільному таборі «Сонечко» відбувся яскравий та вражаючий День веселки. Вихованці дізналися як «народжується» райдуга та ознайомились з поняттям «дисперсія світла». Мали змогу практично її утворити за допомогою простого ліхтарика та призми. Зробили дослід під н ... Читати далі »  



Піснями наповнений день

10 червня 2019 року для вихованців Вільненського пришкільного табору «Світязь» було проведено День музики. Діти мали змогу зануритися у хвилі пісень, які лунали у таборі, стати активними виконавцями та слухачами. Вихователями було організовано та проведено розважальний захід «Караоке на шкільному подвір’ї». Продемонструвати свої вокал ... Читати далі »  


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg