П`ятниця, 19.04.2024, 00:33
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

ОБЕРЕЖНО: КОРОНАВІРУС!!!
 


ВІТАЄМО!!!

Шановні освітянки Кропивницького району! Колектив відділу освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Вас з прийдешнім святом весни!!! Бажаєм щастя і тепла, Весни, усмішок, сонця! Щоб доля світла увійшла До кожного віконця! Хай навкруги цвіте бузок Та небо буде ясним, І щоб життя було у Вас Щасливим і прекрасним! Аби завжди ... Читати далі »  



Виховуємо гуманне ставлення до тварин

2 березня 2020 року педагоги та вихованці Аджамського дошкільного навчального закладу «Білочка» долучилися до проведення ІІ Всеукраїнського заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", присвячене Всесвітньому дню котів. Ініціатором проведення заняття є благодійна організація "Благодійний фонд "Щаслива ... Читати далі »  



Обираємо майбутню професію

Відповідно до листа управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 лютого 2020 року № 35-12/479/0.35 «Про організацію профорієнтаційної та роз’яснювальної роботи», з метою спрямування професійних інтересів молоді, забезпечення належної організації добору кандидатів на навчання до ... Читати далі »  



Профорієнтаційна робота

24 лютого 2020 року учні 9 та 8 класів Созонівського НВК відвідали ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування». Педагогічний колектив та учні ліцею зустрічали школярів з радістю і гостинністю. В ході екскурсії учні відвідали виробничі майстерні, навчальні кабінети, актовий зал. Дізналися про умови отримання профес ... Читати далі »  



Вітаємо!

Вітаємо команду «Євродіти» Грузьківського НВК (керівник Яна Бринза) із зайнятим І місцем в обласному чемпіонаті інтелектуальної гри «Козацький бліц» сезону 2019-2020 навчального року.

 


Вітаємо з перемогою!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає з перемогою в обласних зональних змаганнях з баскетболу команду дівчат Грузьківського НВК (вчитель Олексій Будулатій), яка напередодні виборола І місце в районному етапі змагань. Бажаємо успіху в фіналі!!!

 


Україна пам’ятає своїх ангелів

Здобувачі освіти 1-4 класів, вчителі початкових класів Клинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів - філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь в тихій акції "Ангели пам'яті ", яка була присвячена Дню вшанування Героїв Небесної Сотні ".

 


День пам’яті Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого. Сьогодні, 17 лютого 2020 року у Бережинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, як знак вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, відбулися години спілкування та інформаційна лінійка, де учні переглянули ... Читати далі »  



"Афганістан болить в моїй душі"

З метою належного відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у Бережинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено годину-реквієм, яку підготували учні 5 класу разом з учителем історії Людмилою Семенчик. В ході заходу п'ятик ... Читати далі »  


« 1 2 3 4 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg