Вівторок, 23.04.2024, 18:20
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Екскурсія до музею пожежної безпеки

В рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати» учні 4 класу Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відвідали музей пожежної безпеки в м. Кропивницькому. Діти ознайомилися з історією створення та розвитку пожежної частини, дізналися про причини та наслідки масштабних пожеж у м ... Читати далі »  



Правничі ігри

В межах Всеукраїнського тижня права 13 грудня 2019 року на базі Високобайрацького навчально-виховного комплексу працівниками відділу освіти, молоді та спорту Кропивницької РДА (начальник відділу Світлана Крамаренко) та сектору превенції Кропивницького РВП (начальник сектору Олег Мамалига) було проведено районний інтелектуально-розважальний конку ... Читати далі »  



Проведено інтернет-семінар вчителів початкових класів Кропивницького району на тему "Шляхи впровадження STEM-освіти в початковій школі".

З 18 по 25 листопада 2019 року проходив інтернет-семінар вчителів початкових класів Кропивницького району на тему "Шляхи впровадження STEM-освіти в початковій школі". Організаторами семінару були вчителі початкових класів ... Читати далі »  



До Дня Збройних Сил України

В Покровському ЗЗСО І-ІІ ступенів – філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів був проведений виховний захід до Дня Збройних Сил України, метою якого було сприяння згуртуванню дитячого колективу, розвиток артистичних здібностей, почуття відповідальності, виховання патріотичних почуттів до рідної землі, взаєморозуміння. У святково прибраній залі відбулося багато конкурсів. Це і «Візитівка», і « Спортивний», і «Зачіска», і «Майстер ШЕФ», і «Ерудит», і « ... Читати далі »  


На виконання спільного наказу начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини від 24 жовтня ... Читати далі »  



Вітаємо!!!

- Відділ освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації вітає Іванову Інну Володимирівну, вчителя Івано-Благодатненського НВК Кропивницької районної ради, із зайнятим І місцем у районному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Початкові класи"). Бажаємо посісти призове місце й в обласному етапі ко ... Читати далі »  



Участь у профорієнтаційній акції

З метою формування відповідального та свідомого ставлення молодих людей до вибору професії з урахуванням потреб економіки регіону, підвищення престижу робітничих професій та ознайомлення з закладами професійно-технічної і вищої освіти, інформування молоді про послуги державної служби зайнятості 78 здобувачів освіти 9-11 кла ... Читати далі »  



Вітаємо!

Відділ освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації вітає Мокрицьку Мар'яну Олександрівну, вчителя Івано-Благодатненського НВК Кропивницької районної ради, із зайнятим ІІІ місцем у районному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Зарубіжна література"). Бажаємо успіхів у подальшій роботі! ... Читати далі »  



Вітаємо з перемогою!

Відділ освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації вітає Негоду Ольгу Іванівну, вчителя Аджамського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кропивницької районної ради, із зайнятим І місцем у районному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Зарубіжна література"). Бажаємо п ... Читати далі »  



Проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти Кропивницького району

- 30 жовтня 2019 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації було проведено нараду керівників (директорів і заступників директорів з навчально-виховної роботи) закладів загальної с ... Читати далі »  


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg