Субота, 20.04.2024, 06:57
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Новини

Засідання педагогічної ради

05 березня 2014 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання педагогічної ради на тему «Правове виховання як складова частина громадянського виховання в сучасній школі».

... Читати далі »  



Шановні жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я ... Читати далі »  


 05 березня 2014 року на базі Оленокосогорівської ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено чергове засідання районного методичного об’єднання вчителів хімії, біології та екології на тему «Реалізація міжпредметних зв’язків при вивченні шкільного курсу хімії та біології». Метою проведення засідання було поглиблення знань педагогів району з даного напрямку ... Читати далі »  



Перед безсмертним подвигом Тараса, ми благоговійно схиляємо чоло

В Івано – Благодатненському навчально-виховному комплексі бібліотекарем Матвієнко Л.І. було презентоване факсимільне видання однієї з найбільших реліквій українського народу – так звана «захалявна» або «Мала книжка» поета – революціонера Тараса Григо ... Читати далі »  



Баскетбольні команди Грузьківського НВК вийшли у фінал

Відповідно до календаря фізкультурно-спортивних заходів відділу освіти 05 березня 2014 року відбулися зональні змагання з баскетболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Учні Грузьківського НВК змагалися на базі Івано-Благодатненського НВК (ІІІ зона) з командою цього ж закла ... Читати далі »  



           20 лютого 2014 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна практика для слухачів курсів вчителів української мови та літератури комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» під керівництвом методистів науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ КОІППО Мінич Г.В. та Маранської І.А.< ... Читати далі »  

19 лютого 2014 року на базі районного методичного кабінету для психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району був проведений психолого-педагогічний семінар на тему: «Здійснення соціально-педагогічного супроводу навчання школярів з обмеженими можливостями здоров’я». Семінар був організований та проведений методистами комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ім.Василя Сухомлинського.

Із вступним словом та побажаннями плідної робо ... Читати далі »  



Подорож до країни казок.

17 лютого в Кіровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся захід з світової літератури для учнів 5-6 класів «Подорож до країни казок».

... Читати далі »  



«Добро - Ти»

Під такою назвою 17 лютого 2014 року в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів для учнів початкової школи пройшло заняття з елементами тренінгу, організатором якого була практичний психолог Куріненко Олена Сергївна.

... Читати далі »  



З метою відзначення в Кіровоградському районі 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Демократичної Республіки Афганістан та проведення виховних заходів військово-патріотичного спрямування для учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району було проведено такі заходи:

1.Загальношкільна лінійка па ... Читати далі »  


« 1 2 ... 119 120 121 122 123 ... 128 129 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg