Четвер, 25.04.2024, 09:15
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Новини

09 квітня 2014 року на базі Бережинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання районної Школи професійного становлення вчителів географії та природознавства під керівництвом Маранди Віти Олександрівни на тему: «Використання методів активного та інтерактивного навчання на уроках географії та природознавства як засіб розвитку пізнавального інтересу».

Слухачі Школи працювали в рамках майстер-класу на тему: «Використання технологій інтерактивного навчання на уроках природничого циклу», розглянули методи ... Читати далі »  



«Творчий портрет вчителя»

Вже традиційним стало проведення засідання святкової педагогічної наради, присвяченої праці колег, які крок за кроком йшли до цієї головної події – атестації. 03 квітня в Клинцівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання педагогічної ради у формі вітальні «Творчий ... Читати далі »  



1 квітня-День сміху

1 квітня у більшості країн Європи відзначається день сміху. Все-таки чудово, що є хоч раз на рік день, коли можна безбоязно пожартувати над своїми друзями, батьками, навіть вчителями. От і учні Оленокосогорівської ЗШ зібралися усією дружньою шкільною родиною на свято «Смійтеся на здоров’я», щоб ... Читати далі »  


26 березня 2014 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання районної Школи фахового росту вчителів хімії та біології під керівництвом Маломуж Галини Олександрівни на тему: «Реалізація компетентнісного підходу в процесі навчання хімії та біології».

Слухачі Школи опрацювали поняття «компетентностей» та «компетенцій» у навчанні хімії та біології, виконали практичну роботу на тему: «Моделювання процесу навчання в контексті компетентнісного підходу», взяли участь у дискуції «Про ... Читати далі »  



Районна науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії»

20 березня 2014 року проведена науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії» на базі районного будинку культури. Проведенню конференції передувала тривала спільна ... Читати далі »  



Про проведення семінару вчителів музичного мистецтва.

20 березня 2014 року в рамках семінару з проблеми: «Індивідуальний підхід до формування естетичного сприйняття музики старшими та молодшими школярами шляхом використання краєзнавчого матеріалу» вчителі музичного мистецтва Кіровоградського району побували в Кам’я ... Читати далі »  



Проведення педагогічного практикуму в рамках обласного семінару

18 березня 2014 року відбувся педагогічний практикум в рамках обласного постійно діючого семінару для завідуючих (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад) з проблеми «Науково-методичне з ... Читати далі »  



Тиждень української мови та літератури

З 17 по 22 березня 2014 року у Грузьківському НВК триватиме Тиждень української мови та літератури.

17 березня 2014 року відбулося відкриття Тижня. Учні переглянули відеофільм про Тараса Шевченка, у якому прозвучали вірші поета у виконанні видатного українського актора Богдана Ступки.

... Читати далі »  



Пам'ять наших сердець

У рамках проведення Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України», обласної естафети пам’яті та акції «Зірка пам’яті», з метою вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за визволення території Кіровоградської області від фашистських загарбників і виховання у підростаючого поколінн ... Читати далі »  



12 березня 2014 року відбулася нарада для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, яку організувала та провела методист РМК Погрібна Наталія Василівна. На засіданні було розглянуто такі питання:

... Читати далі »  


« 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 128 129 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg