Вівторок, 23.04.2024, 13:38
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Новини

Тиждень фізики

З 03.02.2014 по 07.02.14 року в Покровській ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень фізики та астрономії під керівництвом вчителя фізики Ломаки Віталія Леонідовича.

... Читати далі »  


05 лютого 2014 року на базі районного методичного кабінету відбулося ІІІ засідання Школи молодого заступника з виховної роботи. Під керівництвом методиста Погрібної Н.В. роботу Школи продовжено над проблемою: «Організація виховної роботи в навчальному закладі». На засіданні розглянуто питання «Організація правовиховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах». У ході роботи присутні опрацьовували принципи планування правовиховної роботи школи, організацію роботи Ради профілактики правопорушень у навчальних закладах, впровадження різних форм роботи по попередженню правопорушень. Усі слухачі Школи отримали домашнє завдання на наступне засідання.

... Читати далі »  


Підведено підсумки ІІ (районного) етапу ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». У ІІ етапі взяли участь учні таких навчальних закладів: Соколівської, Бережинської, Катеринівської, Кіровської, Первозванівської, Клинцівської, Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів, Грузьківського, Високобайрацького, Іванівського, Созонівського НВК. Усі представлені конкурсні роботи цікаві, заслуговують на увагу та подяку за проведену плідну роботу. Членами журі Конкурсу визначено переможців ІІ етапу, творчі звіти яких продовжили участь у ІІІ (регіональному) етапі ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Це фоторепортаж «Природа рай! Не забувай!» учнів Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів, збірка власних віршів «Моя Україна» учнів Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів, збірка власних вір ... Читати далі »  



Тиждень математики в Аджамській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Відповідно до річного плану роботи школи та з метою підтримки інтересу учнів до вивчення математики з 27.01. по 31.01. 2014 року був проведений тематичний предметний тиждень. Цікаві та змістовні конкурси, змагання, презентації були запропонован ... Читати далі »  



Поезії Тараса Шевченка про дітей і для дітей

«Я так люблю дітей, що й не надивився б на цей відбиток ангела», – стверджував Т. Шевченко. Він любив дітей, ніколи не був байдужим до їхньої долі. З великою любов’ю і співчуттям він описує дітей у своїх віршах. Дитяче товариство завжди приваблювало його. Шевченко часто ... Читати далі »  



«Моральний вчинок»

29 січня 2014 року у Високобайрацькому НВК підбито підсумки I (шкільного) етапу IV Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт «Моральний вчинок». Переможцями стали члени гуртка «Школа журналіста» (керівник Братко Катерина Олександрівна) та учні 2 класу (класний керівник Бузуляк Зоя Борисівна). ... Читати далі »  



Разом до здорового майбутнього

24 січня 2014 року у рамках тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Бережи здоров’я змолоду!» для учнів 5 – 7 класів Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району проведена пізнавальна гра «Я – обираю здоров’я», присвячена формуванню в у ... Читати далі »  



Молодь обирає здоров'я

23 січня 2014 року в Олексіївській ЗШ І – ІІІ ст. вчителем основ здоров’я Киричок Л. М. було проведене виховне заняття з елементами тренінгу «Здоров’я - цінність мого життя», на якому учні обговорювали складові здоров’я, корисні та шкідливі фактори, що на нього впливають. Використання інтеракт ... Читати далі »  



 День соборності  України 

 22 січня 2014 року в Созонівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кіровоградського району пройшла святкова лінійка присвячена Дню Соборності  України. 

... Читати далі »  



Відзначення дня Соборності України

22 січня 2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів було проведено загальношкільну лінійку «У єдності наша сила», присвячену Дню соборності України.

... Читати далі »  


« 1 2 ... 121 122 123 124 125 ... 128 129 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg