П`ятниця, 03.05.2024, 09:25
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Новини


13 листопада 2013 року на базі РМК було розпочато роботу авторської творчої майстерні з проблеми «Використання виховного потенціалу регіону у формуванні ціннісних орієнтирів особистості учня».На чолі з методистом Погрібною Н.В., керівником групи Мокряк Н.М., педагогом-організатором Крупської ЗШ І–ІІІ ступенів було проведено перше засідання авторської творчої майстерні, на якому були присутні Ситник К.М..- заступник директора з виховної роботи Оситнязької ЗШ І–ІІІ ст., Заєць Світлана Олек ... Читати далі »  


 
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у районній науково-практичній Інтернет-конференції з проблеми «Особливості організації роботи з обдарованими учнями», яка відбудеться у період з 18 по 21 листопада 2013 року.

... Читати далі »  


7 листопада 2013 року на базі районного методичного кабінету відбулася нарада з наступних питань:

Організація та особливості проведення моніторингу. Опрацювання інструктивно-                         методичних рекомендацій для проведення І етапу моніторингового дослідження.

... Читати далі »  



Школа удосконалення фахової майстерності молодих вихователів

23.10.2013 року на базі Оситнязького ДНЗ «Сонечко» відбулося засідання Школи удосконалення фахової майстерності для молодих вихователів з проблеми: «Мовлення дитини»

... Читати далі »  


31 жовтня 2013 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання районної школи фахового росту вчителів хімії та біології Кіровоградського району під керівництвом вчителя даного навчального закладу Маломуж Галини Олександрівни. 

 На засідання ... Читати далі »  


23 жовтня 2013 року на базі Клинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання вчителів хімії, біології та екології Кіровоградського району, темою якого було визначено «Динамічний урок хімії та біології як засіб інтенсифікації навчання в умовах сучасного навчального закладу».

... Читати далі »  



Про засідання творчої групи педагогів-організаторів

23 жовтня 2013 року на базі районного методичного кабінету було розпочато роботу творчої групи педагогів-організаторів з проблеми «Формування виховних компетентостей школяра шляхом впровадження проектних технологій».На чолі з методистом Погрібною Н.В., керівником ... Читати далі »  



Перемога Любистку

Наймолодші учасники Зразкового дитячого ансамблю народного танцю «Любисток» Івано - Благодатненського НВК вже мали перемогу на районному рівні. З метою розвитку дитячої танцювальної творчості, створення сфери творчого спілкування, оздоровлення та відпочинку учасники колективу готові взяти участь у ... Читати далі »  



Семінар фізиків в Оленокосогорівській ЗШ

22 жовтня 2013р. на базі Оленокосогорівської ЗШ І – ІІІ ступенів було проведене засідання районного методичного об’єднання вчителів фізики на тему «Сучасні техніка і технології на уроках фізики. Дистанційна підтримка та мультимедійні технології у навчанні фізики. Intel - тех ... Читати далі »  


Про засідання постійно діючого семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи

На виконання річного плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту КРДА 17 жовтня 2013 року на базі Грузьківського НВК (директор Будулатій Л.М.) відбулося засідання постійно діючого семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Науково-методичний супровід розвитку творчої особистості в умовах якісно орієнтованого простору».

... Читати далі »  


« 1 2 ... 124 125 126 127 128 129 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg