Вівторок, 23.04.2024, 20:43
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2012 » Листопад » 29 » Фестиваль «Гармонія руху»
17:55
Фестиваль «Гармонія руху»

Фестиваль «Гармонія руху»

На реалізацію пункту 6.1. Плану заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо виконання програми розвитку дошкільної освіти на період до 2012 року затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України
 від 27 липня 2011 року № 905, з метою збереження та зміцнення здоров’я дітей, активізації роботи у фізкультурно-оздоровчому напрямку, відповідно до Програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт».
 

Враховуючи особливості навчальних закладів фестиваль «Гармонія руху» проводився з метою підвищення стану методично-організаційного забезпечення фізкультурно-оздоровчої роботи; розвитку навичок здорового способу життя; всіх учасників освітньо-виховного процесу.

Вихователі Первозванівського ДНЗ «Сонечко»,( завідувач Кочура Тетяна Дмитрівна) впродовж фестивального тижня використовували різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності фізкультурно- оздоровчого, валеологічного, художньо-естетичного спрямування з активним використанням рухів і музики . На заняттях із фізичної культури та прогулянках удосконалюється вміння дітей кататися на велосипеді, самокаті.                                 

В Івано-Благодатненському НВК більшість заходів проводилась на свіжому повітрі за темою: «Сонце, повітря, земля і вода наші найкращі друзі». 

У Великосеверинівському ДНЗ «Сонечко» діти займаються художньою гімнастикою, під контролем медичної сестри Садовіченко І. В. виконують вправи самомасажу.

Бережинський ДНЗ «Колосок» ( вихователь Чумаченко О. О. та музичний керівник Дедигурова Т. О.) малеча з задоволенням виконують фізичні вправи.

Педагоги Гасаненко Л.Є. та Меркотан В.В. Аджамського ДНЗ «Веселка» добирали оригінальні комплекси фізичних вправ з використанням нестандартного фізичного обладнання, виготовленого з покидькового матеріалу. 

Підсумком проведення фестивалю «Гармонія руху» в Аджамському ДНЗ «Веселка» відбулось фізкультурно-музичне свято.

Лише за умови системного використання різних форм фізкультурної роботи з дітьми з дотриманням відповідних норм можна досягти успішних результатів.


Категорія: Новини | Переглядів: 813 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg