П`ятниця, 26.04.2024, 10:18
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Лютий » 18 » Заняття для учнів початкової школи
17:06
Заняття для учнів початкової школи

«Добро - Ти»

Під такою назвою 17 лютого 2014 року в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів для учнів початкової школи пройшло заняття з елементами тренінгу, організатором якого була практичний психолог Куріненко Олена Сергївна.

«Сьогоднішній день- день спонтанного прояву доброти»,, - такими словами розпочала захід психолог.Він має досить нетривалу історію. Його поява пов’язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети – незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності».

Присутня на занятті член громадської організації «Сьогодення для майбутнього», голова ветеранської ради Храпак Н.М. зауважила, що День спонтанного прояву доброти – це привід згадати про справжні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її виявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна постаратися кожна людина, – додала Ніна Миколаївна.

На занятті учні визначали, що саме можна зробити, щоб інші люди – наші близькі та оточуючі, відчули нашу доброту і самі стали трішки добрішими, адже добро породжує добро. Також розглядали різні життєві ситуації та дійшли висновку, що тільки через вчинки людина відкривається, показує своє справжнє «Я». На згадку про цей день психолог запропонувала зробити наступне: на аркушах паперу обвести контур своєї руки, підписати його і передати своїм однокласникам для того, щоб вони написали декілька добрих слів або побажання на майбутнє. Коли буде сумно, ви можете взяти і перечитати все добре, що вам написали.

На завершення заходу не залишилось жодного байдужого учасника тренінгу і слова відомого філософа Конфуція «Спробуйте бути хоча б трохи добрішими, і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок», - говорили самі за себе.

Категорія: Новини | Переглядів: 385 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg