Неділя, 28.04.2024, 08:19
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Лютий » 05

05 лютого 2014 року на базі районного методичного кабінету відбулося ІІІ засідання Школи молодого заступника з виховної роботи. Під керівництвом методиста Погрібної Н.В. роботу Школи продовжено над проблемою: «Організація виховної роботи в навчальному закладі». На засіданні розглянуто питання «Організація правовиховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах». У ході роботи присутні опрацьовували принципи планування правовиховної роботи школи, організацію роботи Ради профілактики правопорушень у навчальних закладах, впровадження різних форм роботи по попередженню правопорушень. Усі слухачі Школи отримали домашнє завдання на наступне засідання.

... Читати далі »  


Підведено підсумки ІІ (районного) етапу ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». У ІІ етапі взяли участь учні таких навчальних закладів: Соколівської, Бережинської, Катеринівської, Кіровської, Первозванівської, Клинцівської, Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів, Грузьківського, Високобайрацького, Іванівського, Созонівського НВК. Усі представлені конкурсні роботи цікаві, заслуговують на увагу та подяку за проведену плідну роботу. Членами журі Конкурсу визначено переможців ІІ етапу, творчі звіти яких продовжили участь у ІІІ (регіональному) етапі ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Це фоторепортаж «Природа рай! Не забувай!» учнів Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів, збірка власних віршів «Моя Україна» учнів Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів, збірка власних вір ... Читати далі »  



Тиждень математики в Аджамській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Відповідно до річного плану роботи школи та з метою підтримки інтересу учнів до вивчення математики з 27.01. по 31.01. 2014 року був проведений тематичний предметний тиждень. Цікаві та змістовні конкурси, змагання, презентації були запропонован ... Читати далі »  



Поезії Тараса Шевченка про дітей і для дітей

«Я так люблю дітей, що й не надивився б на цей відбиток ангела», – стверджував Т. Шевченко. Він любив дітей, ніколи не був байдужим до їхньої долі. З великою любов’ю і співчуттям він описує дітей у своїх віршах. Дитяче товариство завжди приваблювало його. Шевченко часто ... Читати далі »  


Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg