П`ятниця, 26.04.2024, 09:08
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Новини

Мужність козацька, вдача козацька, слава козацька жива…

Під таким девізом пройшов День козацької слави 11 жовтня 2014року у Володимирівській загальноосвітній школі. Традиційно це свято приурочене святу Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки козаків.

... Читати далі »  



Шановні колеги!

Запрошуємо Вас 27-31 жовтня 2014 року взяти участь у роботі районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій навчання як умова підвищення якості сучасної філологічної освіти».

... Читати далі »  



01 жовтня 2014 року у сесійній залі Кіровоградської районної ради відбулися урочистості, присвячені Дню працівника освіти. З привітанням та словами вдячності до вчителів навчальних закладів Кіровоградського району звернулися голова Кіровоградської районної державної адміністрації Дайдакулов В.Р., заступник голови Кіровоградської районної ради Маліцька Т.Л., заступник начальника відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації Сторчаус В.С., голова райкому профспілки працівників освіти і науки Вільховецький Б.М.
... Читати далі »  


Шановні освітяни Кіровоградського району!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем праців ... Читати далі »  



День Партизанської слави в Олексіївській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відзначався в рамках проведення тижня патріотичного виховання з метою ознайомлення учнів з особливостями партизанського руху на території України під час Другої світової війни, виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції.

... Читати далі »  



«Туризм, спорт, дозвілля, відпочинок» - під таким гаслом проходила туристична естафета, яка зібрала учнів та педагогів Олексіївської школи на мальовничих пагорбах Миронівської балки 20 вересня 2014 року.

Туристичну естафету, що проходила в рамках проведення Тижня спорту та туризму, відкрила директор школи Токар В. ... Читати далі »  



Історичний клуб «Олімп»

Історико – культурна спадщина Кіровоградського району є постійним предметом дослідження для вчителів - краєзнавців. Протягом 2014- 2015 навчального року на базі Соколівськоі ЗШ І - ІІІ ступенів діятиме історичний клуб «Олімп», метою діяльності якого є активізація дослідницької діяльності, о ... Читати далі »  


$IMAGE1-left$

24 вересня 2014 року  методист РМК відділу освіти КРДА Погрібна Н.В. провела нараду для заступників директорів з виховної роботи, на якій було розглянуто питання: 1 Про підсумки відпочинкової кампанії у 2014 році. 2. Організація роботи Ради профілактики правопорушень, бездоглядності та безпритульності: нормативно-правова база, ведення документації. 3. Про роботу Ради профілактики правопорушень, бездоглядності та безпритульності: методичні рекомендації. 4. Тематика батьківських зборів з питання попередження насильства у сім’ї. 5. Про удосконалення роботи з питань пр ... Читати далі »  


23 вересня 2014 року відбулася нарада директорів навчальних закладів, у якій взяли участь заступник начальника відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації Сторчаус В.С., методисти РМК, керівники загальноосвітніх навчальних закладів. Було розглянуто такі питання: 1. Про особливості адаптації молодих педагогів у процесі роботи в навчальному закладі. 2. Про вплив методичної роботи районного ЦДЮТ на результативність гурткових занять.

Також обговорені питання «Про початок атестації педагогічних працівників в ... Читати далі »  



16 вересня 2014 року в с. Вільному в Кіровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися урочистості, присвячені відкриттю меморіальної дошки пам’яті нашого земляка, Героя України Бурка Євгена Володимировича, що загинув у антитерористичній операції на сході України. Євген служив за контрактом у 3-му окремому полку спеціального призначення. Він завжди був патріотом своєї держави, тому він ні на мить не засумнівався, коли потрібно було стати на захист східного кордону 12 червня 2014 ... Читати далі »  


« 1 2 ... 113 114 115 116 117 ... 128 129 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg