Вівторок, 07.05.2024, 02:09
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Вересень » 29 » Про проведення Дня партизанської слави в Олексіївській ЗШ І – ІІІ ступенів
14:43
Про проведення Дня партизанської слави в Олексіївській ЗШ І – ІІІ ступенів

День Партизанської слави в Олексіївській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відзначався в рамках проведення тижня патріотичного виховання з метою ознайомлення учнів з особливостями партизанського руху на території України під час Другої світової війни, виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції.

Розпочався день проведенням загальношкільної урочистої лінійки «Партизанська слава України». На лінійці діти переглянули відеофільм «Радянський партизанський рух на території України», який ознайомив їх з течіями партизанського руху в Україні, їх лідерами та внеском народних месників у перемозі над Фашистською Німеччиною. Учні декламували вірші, присвячені складним подіям сьогодення та вшанували хвилиною мовчання загиблих партизанів та героїв АТО.

Протягом дня в фойє була організована експозиція, присвячена історії партизанського руху в Україні та виставка дитячих малюнків на тему «Ми за мир на планеті Земля» .

Незабутні враження залишила зустріч учнів нашої школи з учасниками АТО: першим заступником начальника Чернівецького прикордонного загону, начальником штабу полковником Явтушенко Віктором Івановичем та Лелеко Олександром Олександровичем. Під час зустрічі пролунали патріотичні вірші та пісні, виступили учасники АТО. Наші школярі дуже активно долучились до діалогу з цікавими гостями, підтримали єдність нашої країни та висловили подяку людям, що, ризикуючи своїм життям, захищають незалежність нашої держави. Також вони підготували і передали листи, малюнки та обереги нашим захисникам.

Категорія: Новини | Переглядів: 404 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg