Вівторок, 07.05.2024, 08:35
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2017 » Березень » 13

У ході Тижня української мови і літератури у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району вчителем Поліщук С.М. було проведено конкурсно-розважальну програму для дівчаток «Українкою я народилася». У вміннях та знаннях української мови і літератури змагалися збірні команди 5 – 11 класів «Роксолана» та «Конвалія». Під час виконання конку ... Читати далі »  



«Мальвочки» завітали до Високобайрацького НВК

Українська пісня — це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок за кроком слідує за ним від дитинства до старості. З піснею на вустах народ не тільки відзначає свята, не тільки прикрашає народні обряди, а й також славить свої перемоги над ворогом. Наш народ має багату ска ... Читати далі »  



Українські вечорниці у Високобайрацькому НВК

10 березня у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району відбулися справжні українські вечорниці. Святково прибрана зала, кольорове розмаїття вишитих рушників, етнічні предмети домашнього вжитку, різнобарв’я вишиванок учасників свята – все це спонукало уявити, що ми всі на зйомках в кіно. Під час заходу молодь роз ... Читати далі »  



День добровольця

До Дня українського добровольця учні Миколаївської школи І-ІІІ ступенів разом з вчителями української мови та літератури Скуренко Л.Л. та Ждановою В.М. побували на площі Героїв Майдану в м.Кропивницькому. Діти поклали квіти до пам'ятника та вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

 


Голос душі українського народу...

Під таким гаслом в Миколаївській школі проходить вшанування пам'яті Т.Г. Шевченка Учні разом з вчителямии української мови та літератури Скуренко Л.Л та Ждановою В.М. долучились до флешмобу «Global Shevchenko» на честь найвідомішого у світі українця Т. Г. Шевченка до 203 річниці з дня його народження. Біля памя ... Читати далі »  



Зустріч із Головою первинної організації ветеранів України

Днями у Бережинській ЗШ І – ІІІ ст. відбулася зустріч із Головою первинної організації ветеранів України в селі Бережинка Тарапакою Валентиною Вікентіївною, на якій були присутні: педагог-організатор школи Заніздра О.В., президент шкільного парламенту дітей Татаров О. (учень 9 класу), представники ... Читати далі »  


Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg