Четвер, 02.05.2024, 06:21
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Засідання РМО вчителів Трудового навчання
13:39
Засідання РМО вчителів Трудового навчання

Засідання РМО вчителів Трудового навчання

28 листопада 2014 року на базі Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів у формі семінару-практикуму відбулося планове засідання районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання у формі з темою: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках трудового навчання відповідно до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти».

Семінар - практикум почався відеопрезентацією навчального закладу, яку провела заступник директора з навчально-виховної роботи Вітряченко Л.І.

Методист РМК відділу освіти Саржевський А.В ознайомив учасників семінару з планом його проведення, зупинився на важливих питаннях ролі та використання ІКТ, мультимедійних засобів навчання на уроках з метою досягнення педагогічних цілей, залучив вчителів до анкетування щодо з’ясування їх творчого потенціалу.

Вчитель вищої кваліфікаційної категорії Безпека О.В. провів відкритий урок з учнями 6 класу на тему: «Прийоми різання різних видів дроту. Гнуття дроту. Виготовлення виробів із дроту», а також майстер-клас: »Виготовлення іграшки з дроту».

Під час засідання круглого столу, проведеного методистом Саржевським А.В, вчителі проаналізували та обговорили відкриті уроки та виховний захід «Моя професія», взяли участь у дискусії про умови створення успіху на уроках трудового навчання, формування життєвих компетенцій учнів на уроках шляхом використання проектних технологій, а вчитель-методист Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів Жарун М.Є. поділився власним досвідом з питань використання інформаційних технологій на уроках трудового навчання та провів презентацію готових виробів.

На завершення роботи семінару-практикуму методист Саржевський А.В познайомив його учасників з новинками фахової та методичної літератури, електронними засобами навчання та провів фотопрезентацію основних етапів засідання РМО вчителів трудового навчання, які отримали від нього домашнє завдання: підготувати конспект уроку у 6 класі за новою програмою з трудового навчання.

Категорія: Новини | Переглядів: 453 | Додав: pvolena77
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg