П`ятниця, 26.04.2024, 12:42
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Грудень » 4 » Засідання вчителів іноземних мов
17:48
Засідання вчителів іноземних мов

Засідання вчителів іноземних мов

04 грудня 2013 року на базі Созонівського НВК (директор Золотоверх Л.І.) відбувся семінар-практикум для вчителів іноземних мов з проблеми «Інноваційні технології навчання іноземної мови та їх вплив на навчально-виховний процес».

Компаніченко Я. М., вчитель англійської мови Созонівського НВК представила презентацію з проблеми «Проектна технологія як творче вивчення значущої в теоретичному, практичному, пізнавальному плані проблеми на основі самостійного вивчення завдань, етапів дослідження, їх реалізації і оформлення результатів». Вчителі переглянули та проаналізували урок англійської мови в 5 класі за Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти з теми «Роль комп’ютера в нашому житті».

Топольняк Л. М., вчитель англійської мови, вчитель «вищої категорії», «вчитель-методист» Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів висвітлила питання «Перехід до інноваційних моделей навчання, системного запровадження комплексів педагогічних методів і прийомів, спрямованих на залучення учнів до активної навчально-пізнавальної діяльності. Використання інтерактивних методів навчання для розвитку навичок читання на уроках англійської мови на основі казок В.О.Сухомлинського». Дубова Л.К., вчитель англійської мови Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів провела заняття-панораму з теми «Діалогові форми навчання як фактор розвитку мовленнєвих здібностей учнів», де вчителі працювали в групах та виконали запропоновані завдання практично.

Під керівництвом завідувача РМК Смоліної О.С. учасники семінару опрацювали питання «Методика формування навичок аудіювання в учнів з використанням сучасних засобів навчання», нормативні документи. Відвідування виховного заходу «Попелюшка», представленого учнями Созонівського НВК (керівник: Компаніченко Я.М.), створило позитивний настрій всім учасникам засідання.

Робота семінару сприяла підвищенню професійної компетентності вчителів англійської мови з питань впровадження інноваційних технологій навчання в практику роботи.

Категорія: Новини | Переглядів: 422 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg