П`ятниця, 26.04.2024, 14:02
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Засідання Школи удосконалення фахової майстерності
14:07
Засідання Школи удосконалення фахової майстерності

Засідання Школи удосконалення фахової майстерності

24.04.2013 року на базі Бережинського ДНЗ «Колосок» відбулося засідання Школи удосконалення фахової майстерності для молодих вихователів з проблеми: «Види дитячої праці та їх вплив на розвиток особистості у дошкільному віці».

  Молоді вихователі отримали теоретичні знання з таких питань: «Вимоги до планування трудової діяльності», «Ознайомлення дітей з працею дорослих», «Види та форми праці дітей», «Виховання культури праці у дошкільників під час трудової діяльності» Під час практичної частини учасникам засідання запропоновано перегляд занять «Подорож Буратіно» - старша група, «Юні натуралісти» - середня група, «Посаджу горошок для маленького курчатка» - молодша група.

Вихователь старшої групи Чумаченко О.О., добре продумала організацію заняття та змогла зацікавити дітей під час виконання сільськогосподарської праці. У дидактичній грі «Екологічний ланцюжок» діти закріпили знання про те, що потрібно рослинам для росту. Подорожуючи з Буратіно, лікували деревце вишні, висівали в квітнику чорнобривці, висадили молоді деревця кленів, це сприяло кращому розумінню природи. Вихователь спонукала до колективної праці в природі; вчила погоджувати дії в ході роботи, піклуватись про якісне та своєчасне виконання загальної справи, здійснювати самоконтроль, об’єктивно й доброзичливо оцінювати поведінку й результати праці товаришів та власні.

Вихователь різновікової групи Гетьман О.В., працюючи в куточку природи, залучала дітей до живцювання й пересаджування кімнатних рослин. Вчила відчувати красу весняних пейзажів, усвідомлювати свою приналежність до створення цієї краси. Під час виконання роботи діти працювали в групах та виконували індивідуальні завдання. Молодші діти виконували аплікацію квітки з насіння гарбуза.

Усі заняття груп були організовані методично правильно, витримана структура, завдання відповідали віковим особливостям дітей та стимулювали бажання вихованців виконувати роботу з задоволенням.

Категорія: Новини | Переглядів: 499 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg