П`ятниця, 03.05.2024, 14:41
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2015 » Вересень » 30 » Високі досягнення «Освітянських патріотів»
15:54
Високі досягнення «Освітянських патріотів»

Високі досягнення «Освітянських патріотів»

З 24 по 26 вересня на території Оникеєвського лісництва Маловисківського району відбувся 21 Обласний зліт педагогічних працівників з пішохідного туризму. В ньому взяла участь і команда вчителів Кіровоградського району «Освітянські патріоти» під керівництвом досвідченого педагога Сібіберта Є.В.

В план проведення змагань були включені такі види пішохідного туризму як: «Естафета з орієнтування на місцевості», «Крос – похід», «Командна смуга перешкод». До конкурсної програми входили: «Представлення команди», «Конкурс туристичної пісні», «Туристична газета», «Посвята в туристи».

До складу команди увійшли Гацелюк О.М (Оситнязька ЗШ І-ІІІ ст.), Сергієнко С.О. (Іванівський НВК), Назарук А.С. та Сіроклин І.А. (Калинівська ЗШ І-ІІІ ст.). Не дивлячись на те, що склад команди був наполовину оновлений молодими членами (Силкін В.С. (Оситнязька ЗШ), Серба Т.С., Дубова Л.К. (Великосеверинівська ЗШ),), які вперше приїхали на змагання, команда виявилася гідним суперником. На її рахунку два І місця («Представлення команди», «Туристична пісня») та два ІІІ місця («Естафета з орієнтування на місцевості», «Конкурсна програма»). В загальному заліку «Освітянські патріоти» зайняли п’яте місце серед команд області.

Хочеться відмітити, що тільки за підтримки голови Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщук А.І. та начальника відділу освіти Крамаренко С.В., які в такий нелегкий для нашої країни час, знайшли кошти на придбання туристичного спорядження, команда змогла взяти участь в туристичному зльоті. Допомагали в організації поїздки начальник Кіровоградського районного відділу молоді та спорту Костогриз О.В. та голова районної профспілкової організації працівників освіти Бєжан Є.М., яка є членом туристичної команди.

Хочемо поздоровити вчителів-туристів із високими досягненнями і побажати їм і надалі популяризувати здоровий спосіб життя серед своїх учнів.

Категорія: Новини | Переглядів: 381 | Додав: smolina
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg