Четвер, 28.03.2024, 20:21
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Грудень » 19 » Школа молодих вчителів
16:53
Школа молодих вчителів

Школа молодих вчителів при Кіровоградському районному відділі освіти продовжує запрошувати своїх слухачів на цікаві уроки

Педагоги-початківці напередодні дня Святого Миколая, з ініціативи наставника  Олени Василівни, відвідали музей історії освіти Кіровоградщини  окрасу Інституту післядипломної освіти ім. В. Сухомлинського в Кіровограді.

Керівник музею – Гайда Лариса Анатоліївна, особисто спілкувалася з учасниками екскурсії, коротко та змістовно ознайомила їх з історією споруди, розташованої на вулиці Тімірязєва.

Нині Інститут – значима державна установа, котра сприяє реалізації потенціалу й талантів працівників галузі освіти. Будинок і його працівники щодня приймають сотні гостей. Робота здійснюється за трьома основними напрямками: дошкільне і початкове навчання, теорія і методика загальної середньої освіти, загально дидактичні та психологічні аспекти. Інститут має власний сайт з багатим наповненням, періодичне видання – "Педагогічний вісник”  простір для вільного обміну досвідом, особисту бібліотеку. Кожен учитель Кіровоградщини, підвищуючи свою кваліфікацію, обов’язково завітає у цю установу.

Відкритий в Інституті музей історії освіти створювався стараннями багатьох людей, за словами Лариси Анатоліївни, особливу вдячність слід висловити нинішньому директорові Інституту – Корецькій Людмилі Вікторівні.

Музей має на меті висвітлювати та популяризувати діяльність видатних освітян нашого регіону в історичній перспективі, відкривати широкому колу громадськості праці, публікації, здобутки вчителів минулого й сьогодення.

Наше основне завдання – знати історію власних досягнень, вважати її взірцем та черпати в ній натхнення для власних звершень, котрі були б конкурентоздатними у сучасному світі.

Молоді вчителі мали змогу потримати в руках символічного степового птаха – відзнаку переможця – володаря обласної премії ім. В. Сухомлинського, котра вважається надзвичайно почесною; отримали цінні рекомендації у читанні книг і просто цікаво провели свій час в музеї.

Щиро вдячні за екскурсію.

Слухачка Школи молодих вчителів – Дяченко Анна – вчитель української та англійської мов Веселівського НВК.

Категорія: Новини | Переглядів: 368 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg