Четвер, 02.05.2024, 23:15
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2015 » Серпень » 28 » Серпнева конференція
15:28
Серпнева конференція

Про підсумки проведення серпневої конференції педагогічних працівників Кіровоградського району

28 серпня 2015 року у районному будинку культури відбулось пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників Кіровоградського району. На конференції були присутні: педагогічні працівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, депутати, керівники органів місцевого самоврядування, представники піклувальних рад, громадськості, засобів масової інформації.

В роботі конференції взяли участь почесні гості: - Голова Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщук Алла Іванівна; - Заступник голови Кіровоградської районної ради Маліцька Тамара Леонтіївна; - Генеральний директор ПАТ «Кіровоградграніт», депутат обласної ради Кайдаш Юрій Анатолійович; - Голова райкому профспілки працівників освіти і науки Бєжан Євгенія Миколаївна.

Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2014/2015 навчальному році та завданнями на 2015/2016 навчальний рік учасників конференції повідомила начальник відділу освіти Крамаренко Світлана Валеріївна.

Грамотами та індивідуальними грошовими нагородами було відзначено переможців рейтингу районної педагогічної премії імені С.Г. Максютіна серед загальноосвітніх навчальних закладів. За результатами діяльності пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, за проявлений високий професіоналізм та творчий підхід у проведенні оздоровлення дітей влітку 2015 року начальників пришкільних таборів нагороджено грамотами відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації. За підсумками районної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, районної Спартакіади серед дошкільних навчальних закладів та дошкільних структурних підрозділів НВК Кіровоградського району переможців нагороджено дипломами відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації.

Педагоги району були нагороджені Почесними грамотами департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток національної освіти, впровадження сучасних методик навчання і виховання підростаючого покоління, за наслідками атестації та підсумками 2014/2015 навчального року.

Керівникам базових господарств району та сільським головам оголошено Подяки Кіровоградської районної державної адміністрації за активну допомогу у підготовці до нового 2015-2016 навчального року.

За доброю традицією в освітянську сім’ю Кіровоградського району було прийнято 10 молодих вчителів. Вони отримали привітання з початком трудової діяльності та подарунки від депутата обласної ради Кайдаша Юрія Анатолійовича.

Гарний настрій своєю творчістю освітянам дарували працівники районного будинку культури та вчителі Кіровоградського району. В рамках конференції проведені секційні засідання керівників навчальних закладів, педагогів різних фахів, організаторів виховної роботи.

Категорія: Новини | Переглядів: 397 | Додав: smolina
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg