П`ятниця, 29.03.2024, 14:35
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Про участь освітян Кіровоградського району в обласному ярмарку педагогічних ідей «Освітянські обрії Кіровоградщини-2013»
17:12
Про участь освітян Кіровоградського району в обласному ярмарку педагогічних ідей «Освітянські обрії Кіровоградщини-2013»

Про участь освітян Кіровоградського району в обласному ярмарку педагогічних ідей «Освітянські обрії Кіровоградщини-2013»

20 серпня 2013 року на площі біля Кіровоградської міської ради відбувся ярмарок педагогічних ідей «Освітянські обрії Кіровоградщини-2013» на виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 08 січня 2013 року № 5-р «Про підготовку до відзначення 95-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського».

 

  Метою ярмарку є активізація творчої діяльності педагогічних працівників Кіровоградської області, пропагування педагогічного досвіду управлінської, науково-методичної діяльності, організації навчально-виховного процесу.

Спадщина великого педагога Василя Сухомлинського безмежна. Його думки, його висновки та поради актуальні й нині. Скільки працює вчитель, стільки він і вчиться. Зокрема і у Сухомлинського, кожного разу знаходячи щось нове, відповідне саме тому часу та тій проблемі.

Представлені на виставці матеріали охоплюють широке коло проблем модернізації управління освітою, вдосконалення навчально-виховного процесу в сучасній школі, піднесення ефективності методичної роботи з педагогічними кадрами, кращі зразки перспективного педагогічного досвіду, створеного майстрами педагогічної праці та педколективами навчальних закладів району (Грузьківський, Високобайрацький, Созонівський, Степовий НВК, Первозванівська, Соколівська, Червоноярська ЗШ І-ІІІ ступенів).

 

У роботі секцій взяли участь: - Ситник К.М., заступник директора Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів з проблеми «Розробка та впровадження пошукового проекту «Виховна система» в шкільну практику» (секція виховної роботи та позашкільної освіти «Упровадження інноваційних підходів до організації виховної роботи»); - Губенко Г.Ю., вчитель російської мови та світової літератури Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів з проблеми «Творче застосування сучасних форм, методів і прийомів навчання при викладанні світової літератури та російської мови в загальноосвітніх навчальних закладах» (секція вчителів гуманітарно-естетичних дисциплін); - Кравченко С.В, завідувач Аджамського ДНЗ «Веселка» з проблеми «Використання ІКТ під час пошуково-дослідницької діяльності з екологічного виховання дошкільників» (секція дошкільної та початкової освіти «Творча майстерність педагога у форматі нового педагогічного мислення»).

 

Своїми творчими здобутками впродовж ярмарку педагогічних ідей ділилися - Хлань В.Г., директор Веселівського НВК «Впровадження здоров’язбережних технологій в системі: Родина – ДНЗ – Школа»; - Ентова Н.В., вчитель математики та інформатики Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів з проблеми «Організація роботи з обдарованими дітьми. Реалізація шляхів поліпшення якості навчання через упровадження інноваційних педагогічних технологій, які передбачають розвиток творчих здібностей учнів».

Слід зазначити, що освіта Кіровоградського району була гідно представлена на даному заході.

Категорія: Новини | Переглядів: 609 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg