Четвер, 02.05.2024, 11:59
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Про проведення семінару вчителів початкових класів.
11:49
Про проведення семінару вчителів початкових класів.

Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів та групи продовженого дня.

28 листопада 2014 року на базі художнього музею відбулося ІІ засідання РМО вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня Кіровоградського району з проблеми: «Комплексна реалізація діяльнісного та компетентнісного підходів до впровадження Державних стандартів якості превентивної освіти та формування ключових компетентностей у молодших школярів».

Під час теоретичної частини методист районного методичного кабінету Переведенцева О.В. надала методичні рекомендації вихователям груп продовженого дня та вчителям початкових класів «Щодо ведення журналу в початкових класах та на групах продовженого дня». Голова РМО Гацелюк О.М. виступила з теми: «Навчально-методичні комплекси для вчителів, які забезпечують викладання предметів у 3 класі за новими Державним стандартом початкової загальної освіти». Круглий стіл з проблеми: «Робота з учнями, які мають вади мовлення» презентувала Магльована О.І., логопед комунального закладу «НВО № 15 ЗШ І-ІІІ ступенів ДНЗКТДЮЦ «Явір» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Практичну частину розпочала методист РМК Переведенцева О.В. презентацією «Формування ключових компетентностей молодших школярів». Досвідом роботи ділилася голова шкільного методичного об’єднання Созонівського НВК Телятник В.В. з питання «Компетентнісний підхід у розвитку зв’язного мовлення у молодших школярів», Нечипуренко І.А., вчитель початкових класів, з проблеми: «Використання інноваційних технологій для розвитку творчих здібностей молодших школярів», Максютіна Г.В., вчитель початкових класів, з проблеми: «Роль ігор в розвитку мислення, кмітливості та інтересу до навчання».

Між засіданнями вчителі початкових класів мали завдання визначити відмінності між старими та новими програмами. Олена Володимирівна, методист РМК, провела заняття з елементами тренінгу з теми: «Мовленнєвий етикет у професійній культурі педагога».

Даний семінар стимулював вчителів до творчості, сприяв підвищенню компетентності та професійного рівня вчителів.

Категорія: Новини | Переглядів: 434 | Додав: pvolena77
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg