Вівторок, 23.04.2024, 08:32
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Про проведення семінару-практикуму практичних психологів та соціальних педагогів
21:47
Про проведення семінару-практикуму практичних психологів та соціальних педагогів

Про проведення семінару-практикуму практичних психологів та соціальних педагогів

21 листопада 2013 року на базі Грузьківського НВК І-ІІІ ступенів Кіровоградського району відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Вплив вікових та індивідуальних особливостей дитини на процес навчання в цілому і процеси адаптації та дезадаптації зокрема».

Директор навчального закладу Будулатій Людмила Миколаївна ознайомила учасників семінару з історією закладу, його культурними особливостями та перспективами розвитку.

  Гості відвідали Музей бойової слави під керівництвом вчителя історії  Сотченко Тетяни Михайлівни. Музей займає окреме приміщення, налічує різноманітні експонати, деякі з яких є оригіналами.

 Із доповіддю на тему «Адаптація першокласників до навчання в школі» виступила практичний психолог Мирська Анна Анатоліївна, яка розповіла про особливості адаптації шестирічних дітей до шкільного життя. Анна Анатоліївна провела тренінгове заняття на тему «Світ уваги» для учнів 1 класу, де учасники семінару мали змогу побачити застосування різноманітних технік та вправ на практиці.

Практичний психолог Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів Зінов’єв Олександр Анатолійович представив презентацію на тему «Особливості адаптації п’ятикласників до навчання в школі».

 Під керівництвом Доскалової Ольги Сергіївни, методиста РМК, стала участь практичних психологів та соціальних педагогів у засіданні круглого столу на тему «Впевнений крок п’ятикласника», який провів Олександр Анатолійович.

Родзинкою семінару став виховний захід «Завітаймо до добрих людей», де свої таланти та здібності демонстрували учні начального закладу під керівництвом Чебановської Віри Миколаївни.

Методистом Доскаловою Ольгою Сергіївною було проведено вхідне та вихідне анкетування. Підсумком семінару став обмін методичними новинками та огляд наукової літератури.

Категорія: Новини | Переглядів: 495 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg