Субота, 20.04.2024, 00:50
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Лютий » 28 » Про проведення педагогічної практики для слухачів курсів вчителів української мови та літератури
11:10
Про проведення педагогічної практики для слухачів курсів вчителів української мови та літератури

           20 лютого 2014 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна практика для слухачів курсів вчителів української мови та літератури комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» під керівництвом методистів науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ КОІППО Мінич Г.В. та Маранської І.А.

На початку практики завідувач РМК відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації Смоліна О.С. презентувала роботу районного методичного кабінету та районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, а директор Соколівської ЗШ І-ІІІ ст. Панчук В.А. – роботу школи.

Слухачам курсів був представлений урок з української літератури у 11 класі на тему: «Шістдесятництво» як культурологічне й соціальне явище. Василь Симоненко – «витязь молодої української поезії». «Задивляюсь у твої зіниці…», «Я…», який провела вчитель української мови та літератури Соколівської ЗШ І-ІІІ ст. Борщенко Т.П.

Урок з української мови у 5 класі на тему «Усний твір-опис предмета в художньому стилі» провела молодий педагог, вчитель української мови та літератури Місаєва Л.О.

 Методист районного методичного кабінету відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації Кожухар І.А. разом з членами творчої групи вчителів української мови та літератури Поліщук С.М.(Гаївська ЗШ І-ІІ ст.), Дибенко О.М. (Катеринівська ЗШ І-ІІІ ст.), Морозовою В.А. (Аджамська ЗШ І-ІІІ ст.), Єрмаковою С.М. (Клинцівська ЗШ І-ІІІ ст.) провела засідання методичної студії з проблеми: «Підготовка педагога до реалізації змістових ліній Державного стандарту базової і повної загальної середньої освітньої галузі «Мови і літератури». 

На завершення педагогічної практики слухачам курсів був представлений майстер-клас керівника Школи педагогічного досвіду вчителів української мови та літератури Кіровоградського району «Кроки до майстерності», вчителя-методиста, вчителя української мови та літератури Созонівського НВК Щербини С.В.

Категорія: Новини | Переглядів: 383 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg