П`ятниця, 19.04.2024, 07:34
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2013 » Березень » 27 » Педагогічна надія - 2013
08:50
Педагогічна надія - 2013

«Педагогічна надія - 2013»

21 березня 2013 року на базі Івано-Благодатненського НВК відбувся ІІ етап районного конкурсу «Педагогічна надія - 2013».

Щорічний конкурс «Педагогічна надія» - це свято мудрості і виваженості, завзятості і творчості – тих, кого об'єднує любов до дітей, бажання навчити їх корисного, доброго, мудрого. З кожним роком на освітянському обрії нашого району з'являються нові імена молодих учителів, які вирішили присвятити своє життя дітям.

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, районний методичний кабінет здійснили ґрунтовну організаційну та методичну підготовку Конкурсу.

До організаційного комітету надійшли матеріали від 15 претендентів із 12 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Конкурс проводився в два етапи: перший – заочний, другий – практичний.

Слід відмітити матеріали Кльоз І.В. (Первозванівська ЗШ), Подрушняк В.О. (Іваноблагодатненський НВК), Корнієць А.В. (Веселівський НВК), Баришев С.Ю. (Могутненський НВК).

Вагомий внесок у підготовку та проведення конкурсу внесли адміністрація та педагогічний колектив Івано-Благодатненського НВК.

За рішенням журі до участі в другому етапі було допущено 5 учасників: Данилов Сергій Олександрович, вчитель географії, біології та природознавства Клинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів; Магльований Олександр Миколайович, вчитель хімії, біології та екології Миколаївської ЗШ І-ІІІ ступенів; Пробігайло Альона Андріївна, вчитель англійської мови Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів; Ларіонова Ірина Володимирівна, вчитель початкових класів Покровської ЗШ І-ІІІ ступенів; Губа Юлія Леонідівна, вчитель математики Олексіївської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Змагалися у своїй професійності та обдарованості 4 молодих педагоги (Клинцівська, Миколаївська, Аджамська, Покровська ЗШ І-ІІІ ступенів). Всі конкурсанти показали майстерність використання різноманітних форм та методів роботи на перших кроках педагогічній діяльності, вміння застосовувати новітні освітні технології, обізнаність у мистецтві, науці, і навіть в моді.

В рамках першого туру «Вчитель – носій ідей В.О.Сухомлинського» кожен учасник презентував глядачам та журі впровадження педагогічних ідей Василя Сухомлинського в своєму навчальному закладі у вигляді мультимедійної презентації, виступу з педагогами закладу, виступу з учнями.

Усі конкурсанти під час демонстрації свого світу захоплень виявилися надзвичайно талановитими: це і акторські здібності, виконання пісень та танцювальних номерів, знання поезії та складання власних віршів, вишивка хрестом.

Кожен з них довів присутнім, що професію обрав невипадково, що предмет, який він викладає, найцікавіший та найнеобхідніший.

А переможцем конкурсу стала Пробігайло Альона Андріївна, вчитель англійської мови Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Протягом усього заходу присутні могли насолоджуватись виступами зразкового дитячого танцювального ансамблю «Любисток», піснями, які дарували вчителі Івано-Благодатненського НВК та джаз-бенд «Новий день».

Молоді педагоги – майбутнє нашої школи.

Тож  хочемо  усім молодим учителям сказати такі рядки:

      Ми бажаємо щастя й долі,

      Діток  в класах, щоб було доволі,

      Щоб навчали ви сотню літ

      Багато поколінь як слід.

                          Бажаємо злетів і нових висот,

             Щоб труднощі залишили навіки

             Побільше, щоб отримали державних нагород,

             І щастя плинуло як синьоокі ріки .

Категорія: Новини | Переглядів: 600 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg