Вівторок, 16.04.2024, 20:09
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Лютий » 17 » День святого Валентина
12:47
День святого Валентина
 
День Святого Валентина

13 лютого 2014 року в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулась розважальна конкурсна програма, присвячена Дню закоханих для учнів 6-11 класів, яку вели учні 8 класу Володіна Ірина та Йоник Андрій. Кожен клас готував вітальну газету. В конкурсах приймали участь пари від кожного класу.

Конкурси були найрізноманітніші: інтелектуальний, музичний, акторський, літературний та інші, які передбачали широке коло різноманітних знань з літератури, мистецтва та музики. Між конкурсами проводились музичні та літературні паузи, під час яких звучали пісні у виконання учня 8 класу Полусмяка Миколи та історії кохання поетів та письменників. Конкурсанти отримали перемогу в номінаціях: «Міс ніжність та Містер мужність» (Майборода Світлана та Гоца Віталій), «Міс романтичність та Містер впевненість» (Олійник Вікторія та Шуліко Ярослав), «Міс та Містер талановитість» (Гринько Олена та Лунгу Михайло), «Міс та Містер глядацьких симпатій» (Отаманенко Олександра та Коцар Денис), «Міс та Містер кмітливість» (Циганенко Маргарита та Курлов Володимир). Звання «Валентина і Валентин – 2014» отримали учні 11 класу Луценко Тетяна та Михальчук Юрій.

Всі учні отримали задоволення від проведеного заходу – як учасники, так і глядачі. Захід підготувала та провела педагог-організатор Пасічник Інна Олександрівна з допомогою шкільного парламенту; до складу журі входили: Воленко Дмитро Станіславович, вчитель української мови та літератури, Сіроклин Ігор Анатолійович, вчитель географії, Білоусов Олександр Вікторович, вчитель музики та художньої культури.

День Святого Валентина – одне з найпопулярніших свят в Європі, а в Катеринівській школі – найочікуваніше. Задовго до цього дня розпочала роботу пошта Святого Валентина,завдяки якій кожен бажаючий мав змогу відправити валентинки. Цьогорічним організатором всіх романтичних подій дня була класний керівник 5 класу – Сайченко Зінаїда Миколаївна. Завдяки її ентузіазму учні 5 та 6 класів стали учасниками гри «Кохання з першого погляду», де співпали дві романтичні пари. Для всієї школи Зіна Миколаївна разом з учнями 7-9 класів підготувала грандіозний захід «День Святого Валентина», де учасники змагалися в різних цікавих конкурсах.

Не забули організатори й про глядачів – за правильні відповіді на запитання вони отримували повітряну кульку. А ще вчителі ділилися з учнями своїми життєвими порадами та думками про кохання. Журі визначило ідеальну пару, а глядачі – пару глядацьких симпатій. Були визначені пари в різних номінаціях, для учасників це було неочікувано, але дуже цікаво й інтригуюче. На згадку про цей день пари отримали пам'ятні фотолистівки. Подарунком для всіх присутніх був танок від конкурсантів. Свято пройшло весело та захоплююче, у всіх був гарний настрій та теплі враження. Шкільна газета «KATERSHOLL@RAMBLER.RU» підготувала фільм- привітання, який можна переглянути на шкільному сайті.


Цікаво і активно пройшли заходи до Дня Святого Валентина з учнями Іванівського НВК 14 лютого 2014 року. Свято підготувала вчитель англійської мови Грицай О.О. Учні закладу двома мовами (англійською та українською) провели цікаві конкурси, змагання та розповіли глядачам про історію Дня Святого Валентина. Захід було проведено у вигляді англомовних конкурсів для пар: «Зайве слово», «З’єднай серця», «Зрозумій мене» тощо. У закладі протягом тижня діяла «Скринька для найкращих друзів», до якої потрапляли символічні «валентинки» з побажаннями добра і любові для своїх товаришів.

Категорія: Новини | Переглядів: 506 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg