Субота, 20.04.2024, 13:33
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Cемінар вчителів математики
23:04
Cемінар вчителів математики

Cемінар вчителів математики

16 жовтня на базі Степового НВК відбувся семінар вчителів математики з проблеми «Використання інноваційних технологій на уроках математики з метою виховання адаптованої особистості». Семінар пройшов під керівництвом методиста РМК відділу освіти КРДА Індик О.В. та голови РМО вчителів математики Лучанової В.В.

  Розпочали семінар із засідання «круглого столу» з проблеми «Використання інноваційних технологій на уроках математики з метою виховання адаптованої особистості». З даного питання виступила Фоменко О.Г., вчитель математики Степового НВК. Учасників семінару взяли активну участь в обговоренні запропонованої проблеми.Продовжили роботу семінару вчителі математики Тимченко Р.О. (Червоноярська ЗШ І-ІІІ ступенів), яка поділилась досвідом з питання «Впровадження інноваційних технологій на уроках математики» тавчитель математики Федорівського НВК Магро Е.О., з теми: «Формування позитивної мотивації на уроках математики засобами інноваційних форм і методів навчання». Учителі математики району отримали практичну допомогу з питання використання елементів інноваційних технологій на уроках математики, з'ясували особливості профільного та диференційованого навчання.

  З великим інтересом вчителі математики слухали майстер-клас Курлової О.М., вчителя математики Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів, переможця обласного конкурсу «ІТ-контент сучасного уроку». Оксана Михайлівна висвітлила питання методичної ефективності використання ІТ-контенту, як засобу організації і забезпечення самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроці та ознайомила з розробкою ІТ-контент уроку з використанням програмового забезпечення SMARTNotebook для організації інтерактивної взаємодії на занятті. З учасниками семінару також була проведена інтерактивна гра «Інноваційні технології» на якій були розглянуті питання: «Що може завадити успішному використанню інноваційних технологій?», «Як уникнути формального застосування елементівінноваційних технологій», та «Які переваги сучасного уроку над традиційним?». По завершенню семінару серед учасників провели анкетування «Особливості використання інтерактивних технологій».

Категорія: Новини | Переглядів: 471 | Додав: glorikum
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg