П`ятниця, 03.05.2024, 08:07
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів
$IMAGE1-left$
Відбувся районний етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

29 листопада 2015 року на базі Бережинської ЗШ-І-ІІІ ст. відбувся ІІ (районний) етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь 136 учнів 3-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району. Завдання, підготовлені методистом РМК Погрібною Н.В., відповідали типовим рекомендаціям Міністерства освіти і науки України, враховували зміст чинних програм для середніх загальноосвітніх навчальних закладів, вікові особливості учнів ... Читати далі »  


Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у районній науково-практичній Інтернет-конференції з проблеми «Cтворення умов для креативного розвитку дошкільника шляхом використання інноваційних технологій в роботі педагогів ДНЗ», яка відбудеться у період з 26 по 29 січня 2016 року.

Напрями роботи: 1. Особливості креативного розвитку дошкільників. 2. Інноваційні підходи щодо науково-методичного супроводу роботи з обдарованими дітьми. 3. Використання ІКТ в освітньо-ви ... Читати далі »  



Засідання районної «Школи молодого вчителя»

02 грудня 2015 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося ІІ засідання районної «Школи молодого вчителя» у формі семінару-практикуму.

... Читати далі »  



Свічка Пам’яті з туги чорніє

27 листопада 2015 року у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся мітинг Пам’яті і Скорботи з метою вшанування жертв голодоморів «Свічка Пам’яті з туги чорніє». Учні поклали квіти до пам’ятника жертвам голодоморів та, запаливши свічки, помолилися разом із всіма присутніми за невинни ... Читати далі »  



Семінар вчителів географії на базі Назарівського НВК

25 листопада відбувся семінар вчителів географії у Назарівському НВК. Тема семінару – «Стимулювання активної пізнавальної діяльності учнів на уроках географії шляхом використання проблемних завдань». Гостей радо зустріли Назарівські пірати, які відтворили віршован ... Читати далі »  



Семінар-практикум для вчителів іноземної мови

25 листопада 2015 року на базі Грузьківського НВК(директор Будулатій Л.М.) відбувся семінар-практикум для вчителів іноземної мови з теми «Розвиток усного мовлення учнів шляхом застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій навчання на уроках англійської ... Читати далі »  



Методичне об’єднання музичних керівників ДНЗ

25 листопада 2015 року на базі Покровського дошкільного навчального закладу «Сонечко» (завідувач Мілєніна С.А.) відбулося засідання районного методичного об’єднання музичних керівників ДНЗ Кіровоградського району. Тема даного заходу була «Використання музичних ігор і вп ... Читати далі »  



Екскурсія до Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля (м. Черкаси).

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності на тему «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» у Назарівському НВК було організовано екскурсію до Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля (м. Черкаси).

... Читати далі »  



Зустріч з учасниками АТО у Калинівській ЗШ

З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів була організована зустріч школярів з воїнами – учасниками АТО Філіпіком Ігорем Сергійовичем та Філо ... Читати далі »  


                    Засідання районної  Школи кадрового резерву

     13 листопада 2015 року на базі Степового НВК відбулося чергове засідання районної Школи кадрового резерву під керівництвом методиста РМК Грузіної Л.О. та директора Степового НВК Тимошенко Н.П. на тему «Вимоги до ведення ділової документації в загальноосвітньому навчальному закладі. Номенклатура справ адміністрації ЗНЗ району».

... Читати далі »  


« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg