Вівторок, 30.04.2024, 16:50
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів
22 березня 2016 року відбулося ІІІ засідання творчої групи вчителів української мови та літератури.

У ході засідання були розглянуті наступні питання: 1. Психологічні передумови вивчення української літератури 2. Реалізація читацькоцентричної парадигми на уроках української літератури 3. Чи буде особистість майбутнього HOMO LEGENS (дискусія). Під час засідання було проведено практичне заняття вчителем Іванівського НВК Сергієнко Ю.Г. «Аналіз вірша Леоніда Безпалого «Допоки ми ще не народ». Дане засідання сприяло фаховому росту вчителів української мови та літератури.

 


Про проведення ІІІ семінару вчителів початкових класів

Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів та групи продовженого дня.

... Читати далі »  



Районний семінар вчителів трудового навчання

18 березня на базі Бережинської загальноосвітньої школи методистом інформаційно-методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА Зборовською С.В. було проведено засідання методичного об`єднання вчителів трудового навчання Кіровоградського району. ... Читати далі »  



Юні дослідники – наше майбутнє!

Щиро вітаємо наших юних дослідників з перемогою у ІІ (обласному) етапі конкурсі-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді у2015/2016 навчальному році , а саме: Поляк Юлію Володимирівну, ученицю 11 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів у секці ... Читати далі »  



До Дня народження Ліни Костенко

У загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району пройшли заходи присвячені творчості виданої поетеси сучасності – Ліни Костенко, а саме: бесіди «Творчість Ліни Костенко», «Ліні Костенко – 86!», «Страшні слова, коли вони мовчать&hellip ... Читати далі »  



Подарунок з передової

14 березня 2016 року в Покровській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з батьком учасника бойових дій у зоні АТО Бойком Володимиром Володимировичем. Він передав привіт від свого сина Сашка, який зараз перебуває на службі у східній частині України і вручив прапор, який доповнив шкільний куточок символік ... Читати далі »  



Відкриття дошкільної групи в Оленокосогорівському НВК

Відкриття ДНЗ - надзвичайно важлива справа не тільки для села, але й для району та області загалом. 12 березня 2016 року відбулося довгоочікуване свято з нагоди відкриття дошкільної групи в Оленокосогорівському НВК.

... Читати далі »  



Правовиховна робота в Оситнязькій школі

11 березня 2016 року в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учнів 7 – 11 класів з працівниками районного центру соціальної служби для сім′ї, дітей та молоді і працівниками Кіровоградського районного відділу поліції. Так інспектор СЮБ Кіровоградського РВП Кузьміна Яна Володимирі ... Читати далі »  



Свято з нагоди відкриття дошкільної групи в Червоноярському НВК

11 березня 2016 року відбулося довгоочікуване свято з нагоди відкриття дошкільної групи в Червоноярському НВК, яке стало можливим завдяки спільним зусиллям очільників обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти, молоді та спорту.

... Читати далі »  



202-річницявід дня народження Геніального Тараса Шевченка!

09-10 березня 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах району проведено ряд заходів до дня народження Т.Г. Шевченка, а саме: У Аджамській, Бережинській, Володимирівській, Крупській ЗШ І-ІІІ ст. проведено години спілкування на теми: «Мій Шевченко», «Вічне слово Кобзаря», «Шевченківське слово живе», «Шевченко в пам’яті українського народу». У Високобайрацькому, Веселівському, Созонівському, Ст ... Читати далі »  


« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg