Четвер, 25.04.2024, 09:19
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Шановні педагоги!

Триває громадське обговорення нових підходів до вирішення ключових проблем розвитку освіти України. Пропонуємо вам узяти участь у цій важливій справі. Інформація на сайті: http://www.mon.gov.ua/ua/pr-viddil/1312/

 

>
На закриття табору у пришкільному таборі відпочинку «Веселка» при Кіровській школі І-ІІІ ступенів за сприяння благодійної організації реабілітаційного центру «Повернись додому» було проведено спортивну, розважально-пізнавальну гру «Країна здоров’я». Учасниками гри були всі вихованці та вихователі табору, а також було запрошено малечу із ДНЗ «Сонечко».

... Читати далі »  



20 червня 2014 року у пришкільних таборах відпочинку при ЗНЗ Кіровоградського району пройшло закриття табірної зміни. Чотирнадцять днів, веселих, цікавих, змістовних, захоплюючих, наповнених спілкуванням з друзями, позитивними емоціями, приємними враженнями від неповторних екскурсій та поїздок, від різноманітних проведених заходів, назавжди залишаться у спогадах вихованців пришкільних таборів відпочинку при ЗНЗ Кіровоградського району, бо кожен з працівників табору доклав до організації ... Читати далі »  



Продзвенів останній дзвінок і настала довгоочікувана пора – КАНІКУЛИ!

При Кіровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів запрацював пришкільний табір відпочинку «Веселка» - це чарівна країна, яка відкрила свої двері для 75 дітей школи. Кожен день тут неповторний, цікавий і веселий. Вихованці табору вже здійснили ... Читати далі »  



Психологічний брейнг-ринг «Хто найрозумніший?»

12 червня 2014 року у пришкільному таборі з денним перебуванням дітей «Калинка» на базі Калинівської ЗШ І-ІІІ ступенів практичним психологом Олексієнко А.С. був проведений психологічний брейнг-ринг «Хто найрозумніший?» з дітьми загонів «Сонечко» та «Чомусики» (10-14 р ... Читати далі »  



Екскурсія до археологічного музею

Хто ми?Якого роду-племені? Звідки пішло наше коріння? На ці запитання діти Грузьківського НВК отримували відповіді під час відвідування археологічного музею, що знаходиться в м.Кіровограді при педуніверситеті ім. В. Винниченка.

... Читати далі »  



Пришкільний табір

10 червня вихованці Грузьківського пришкільного табору «Бригантина» під керівництвом вихователів Бринзи Я. С., Шурунги А. В. та Тарапаки А. Л. переглянули фільм «Чаклунка»у 3-Д форматі у кінотеатрі «Портал» м. Кіровограда. Усі відвідувачі залишились під незабутнім враженням від цього перегляду. Ц ... Читати далі »  



11 червня 2014 року у районному будинку культури для вихованців пришкільних таборів відпочинку Бережинської, Кіровської, Крупської, Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів та Грузьківського НВК Кіровоградського району було представлено для перегляду хореографічну казку «Незвичайні пригоди у Казколандії». Цікавий сюжет, яскраві костюми, хореографічні композиції – все це об’єдналося в єдине феєричне музичне дійство, яке подарували для маленьких глядачів учасники зразкового хореографічного ансамблю» Аеліта» (худо ... Читати далі »  


Пришкільний табір

Під незабутніми враженнями минув третій день перебування у пришкільному таборі «Бригантина» Грузьківського НВК. Вихованці загону «Смайлики» під керівництвом вихователів Глевацької Т. В., Лісевич Л. В. та старшого вихователя Бринзи Я. С. відвідали виставку місцевого художни ... Читати далі »  



Останній шкільний дзвоник

Ось і пролунав останній дзвоник у Кіровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. 112 учнів закінчили 2013 - 2014 навчальний рік. З них 10 учнів 9 класу та 5 учнів 11 класу. 5 учнів початкової школи нагороджено похвальними листами за високі успіхи у навчанні. Тарасенко Ірина та Шелест К ... Читати далі »  


« 1 2 ... 119 120 121 122 123 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg