Субота, 20.04.2024, 16:31
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримати інтерес молодших школярів до навчання. Серед найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення ТИЖНЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.

... Читати далі »  



100-річчя від Дня народження С.Г.Максютіна

29 жовтня 2014 року в Созонівському НВК пройшли урочистості, присвячені 100-річчю від Дня народження колишнього директора школи, заслуженого вчителя України, Кавалера Ордена Леніна та багатьох бойових трудових нагород Максютіна Сергія Григоровича, який протягом 35 років о ... Читати далі »  



Про відзначення 70-ої річниці вигнання нацистських окупантів з України

Відповідно до листа відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області «Про відзначення 70-ої річниці вигнання нацистських окупантів з України», з метою національно-патріотичного виховання учнів ... Читати далі »  



Вічно в пам’яті народній слава подвигу живе

Запалімо свічку Пам’яті, Хай горить і не згаса. Завдяки відважним подвигам, Квітнуть миром небеса.

... Читати далі »  



Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури та основ захисту Вітчизни Кіровоградського району

22 жовтня 2014 року на базі Червоноярської ЗШ І – ІІІ ступенів відбулося засідання РМО вчителів фізичної культури та захисту Вітчизни Кіровоградського району з проблеми «Формування предметних і ключових компетентностей учнів у процесі викладання предметів «Захист Вітчизни» та «Фізична культура».

... Читати далі »  



Методична сесія

22-24 жовтня 2014 року відбулась методична сесія методистів методичних кабінетів (центрів) відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад з проблеми «Інноваційні технології навчання дорослих в умовах компетентнісно орієнтованої освіти» при КЗ КОІППО імені Василя Сухомлинського, у якій ... Читати далі »  



«Тепло наших сердець — воїнам АТО»

У Первозванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів протягом вересня-жовтня проходила доброчинна акція «Тепло наших сердець — воїнам АТО», в ході якої учні з учителями провели ярмарки, а на зібрані кошти (1173 гривні) закупили 120 пар теплих шкарпеток для солдатів, що знахо ... Читати далі »  



Друге засідання РМО вчителів історії та правознавства.

21 жовтня відбулося ІІ засідання РМО вчителів історії та правознавства з проблеми: «Організація самостійної роботи учнів на уроках історії та правознавства».

... Читати далі »  



Засідання районного методоб’єднання шкільних бібліотекарів

17 жовтня 2014 року відбулося ІІ засідання районного методоб’єднання шкільних бібліотекарів Кіровоградського району з проблеми: «Сучасні освітні технології як засіб організації ефективного бібліотечного обслуговування».

... Читати далі »  



День Цивільного Захисту

На виконання наказу начальника відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації «Про проведення районного Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Захист людини у надзвичайних ситуаціях», з метою формування в учнів навичок свідомого та обов’язкового виконання правил без ... Читати далі »  


« 1 2 ... 115 116 117 118 119 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg