Субота, 27.04.2024, 05:00
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Школа майбутнього першокласника

З 7 лютого щоп'ятниці у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів учитель початкових класів Коломієць І.І. проводить підготовчі заняття для майбутніх першокласників.

... Читати далі »  


Запрошуємо педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району долучитися до вивчення матеріалів обласної науково-практичної Інтернет-конференції "Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів – важлива складова формування ціннісних орієнтацій особистості та розвитку виховної системи закладу", що розпочала роботу 24 лютого 2015 року та триватиме до 26 лютого, просимо долучитися до коментування та обговорення розміщених матеріалів. Коментувати матеріали можуть користувачі, які зареєстровані на сайті КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» (чи мають обліковий запис на UiD), або використовуювати авторизацію через власні сторінки «Вконтакте», «Facebook» тощо.

 


Вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні

З метою належного вшанування у ЗНЗ Кіровоградського району подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, 20 лютого 2015 року у загальноосвітн ... Читати далі »  



Відлуння Афганістану

17 лютого у стінах Созонівського НВК була проведена зустріч з воїном-інтернаціоналістом Темченком Анатолієм Миколайовичем. Виховний захід мав назву «Відлуння Афганістану». Відбулася літературно-музична композиція з використанням ІКТ. Глибокі, змістовні віршовані рядки про героїв Афганістану то ... Читати далі »  



Як діяти в разі виникнення надзвичайної ситуації

17 лютого 2015 року вихователем Потєєвою Н.Л. Високбайрацького НВК було проведено навчання вихованців структурного дошкільного підрозділу з питань цивільного захисту: «Сигнал: Увага всім!». В ігровій та доступній формі малятам були подані причини поняття ... Читати далі »  



ЗУСТРІЧ З ВОЇНОМ-АФГАНЦЕМ

15 лютого минуло 26 років від того дня, коли останні підрозділи обмеженого контингенту Збройних сил колишнього СРСР було виведено з території Афганістану. З цієї нагоди у Високобайрацькому НВК відбулася зустріч учнів школи із учасником бойових дій тієї війни Карпенком Іваном Петровичем. В ... Читати далі »  



Тиждень історії та права.

У Калинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з 9 по 13 лютого 2015 року був проведений Тиждень історії та права. У рамках Тижня були проведені такі заходи:

... Читати далі »  



Колишніх солдатів не буває…

З метою посилення військово – патріотичного виховання у Володимирівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. 12 лютого 2015 року відбувся загальношкільний захід: усний журнал на тему «Колишніх солдат не буває».

... Читати далі »  



Зустріч з воїнами-учасниками АТО

12 лютого в с. Назарівка відбулася зустріч з воїнами-учасниками АТО. Ініціатором зустрічі став керівник фермерського господарства «Агротехнологія» Павленко О.В.

... Читати далі »  



Конкурс «Патріот»

12 лютого у Созонівському НВК відбувся конкурс "Патріот", у якому навчальний заклад бере участь уже втретє. Конкурсні завдання з української мови, літератури, історії та народознавства виконували 17 учнів 6-11 класів. Школярам довелося добре помізкувати над різноманіттям цікавих запитань, котрі до ... Читати далі »  


« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg