Субота, 20.04.2024, 02:34
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » Архів матеріалів

Семінар завідувачів ДНЗ

21 жовтня 2015 року на базі Оситнязького ДНЗ «Сонечко» (завідувач Гліжинська Н.С.) відбувся районний семінар завідувачів ДНЗ з проблеми «Співпраця між дошкільною та початковою ланками освіти в світлі реалізації Базового компонента дошкільної освіти».

... Читати далі »  



16 жовтня 2015 року відбувся семінар шкільних бібліотекарів Кіровоградського району з теми «Зміст та основні напрями діяльності шкільної бібліотеки», який організовувала Первозванівська ЗШ І-ІІІ ступенів. Методист РМК Індик О.В. ознайомила учасників семінару з планом роботи та розпо ... Читати далі »  



День захисника України

13 вересня у Великосеверинівській загальноосвітній школі вітали земляків учасників АТО. Головними на святі були учасники АТО які змогли завітати на гостину: Юрченко Валентин Григорович, військовий капелан Ткаченко Володимир Вікторович, Чуйко Станіслав Олександрович, Бак Петро Миколайович, Гон ... Читати далі »  



Засідання методичних формувань

30 вересня 2015 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося перше засідання динамічної групи вчителів географії з проблеми “Креативна освіта як мова розвитку творчої особистості в процесі викладання географії та природознавства” (вчитель Гореленко І.Л.). Метою засідання ... Читати далі »  



Цікава екскурсія на виставку АгроЕкспо

Першого жовтня учні 8-го та 10-го класів Бережинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів побували на відкритті Національної агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо». Найрізноманітніша сільськогосподарська техніка: трактори, мін ... Читати далі »  



Відвідування притулку для пристарілих людей

1 жовтня 2015 року учні Високобайрацького НВК під керівництвом педагога-організатора Федотової Н.І. та заступника директора з виховної роботи Коваленка В.О. відвідали одиноких людей, які проживають у Кіровоградському притулку для пристарілих. Діти привітали їх із Всесвіт ... Читати далі »  



День працівників освіти України

01 жовтня 2015 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята Дня працівників освіти.

... Читати далі »  



Шановні працівники освіти Кіровоградського району!

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Нехай осінь золота Вам подарує вік щасливий! Щоб не згасала доброта! Здоров’я, радості та сили! Щоб ваш важкий почесний труд Був плідний, як багата осінь! І кожен день, що йде новий, Хай тільки щастя вам приносить! З поваго ... Читати далі »  



День працівників освіти

30 вересня 2015 року делегація педагогічних працівників відділу освіти Кіровоградського району взяла участь в урочистих заходах департаменту освіти і науки облдержадміністрації з нагоди відзначення професійного свята Дня працівників освіти.

... Читати далі »  



Високі досягнення «Освітянських патріотів»

З 24 по 26 вересня на території Оникеєвського лісництва Маловисківського району відбувся 21 Обласний зліт педагогічних працівників з пішохідного туризму. В ньому взяла участь і команда вчителів Кіровоградського району «Освітянські патріоти» під керівництвом досвідченого п ... Читати далі »  


« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 132 133 »
Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg