П`ятниця, 19.04.2024, 08:05
Інформаційно-ресурсний методичний центр відділу освіти Кр...
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рік англ. мови
Головна » 2018 » Травень » 31

Тренінг для вчителів англійської мови. День третій

Третій день тренінгу промайнув у жвавій атмосфері. Вчителі ознайомились із видами взаємодії з дітьми та їх роллю у освітньому процесі, усвідомили необхідність побудови взаєморозуміння між вчителем та учнями та створення безпечного освітнього середовища. Значну увагу було приділено правильному формулюванню ін ... Читати далі »  



Подорожуємо рідним краєм

Ось і минув цікавий третій день у Миколаївському пришкільному таборі « Веселкограй» .Тема дня : «Ми - європейці!». Діти відвідали музей на Хуторі Надія. Для вихованців табору працівники заповіднику підготували конкурс малюнків на асфальті на тему: «Українська нація – талановита». Кожен загін отримав подарунки: настільні ігри та соло ... Читати далі »  



День ерудитів у веселковому таборі

31 травня в таборі « Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» з метою розвитку інтелектуальних здібностей та світогляду дітей було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Гра проходила у формі квесту, загони мандрували станціями: «Математика», «Українські тр ... Читати далі »  



День кольорів у «Світязі»

31 травня 2018 року у Вільненському пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Світязь» проведено День кольорів, в рамках якого діти відвідали майстер – клас з виготовлення цукерок у м. Кропивницькому «Веселі Карамелі». Були учасниками розважальної програми «Боді- Арт» у шкільному таборі відпочинку, у батлі флешмобі ... Читати далі »  



День бантиків у Клинцівському таборі відпочинку

30 травня 2018 року в пришкільному таборі «Чарівна райдуга» при Клинцівській ЗШ І — ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І — ІІІ ступенів» яскраво та весело пройшов День бантиків. Традиційно день розпочався загальною лінійкою та ранковою руханкою. Кожен загін готувався до участі у виховн ... Читати далі »  



Відпочинок у Гаївському «Барвінку» обіцяє бути незабутнім

Нарешті! Нарешті уроки позаду, а легке, безтурботне літо, вступаючи у свої права, дарує довгоочікувані канікули. Час, сповнений теплом, сонцем, розвагами! І ось в Гаївській школі І-ІІ ступенів – філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ст.» під керівництвом вихователів Козаченко І.В. та Гетьман О.В. розпочав с ... Читати далі »  



На всіх вітрилах - в літо

Другий день у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» був теж насичений цікавими та змістовними заходами. Вранці на загальній лінійці діти ознайомилися із путівкою дня та запланованими заходами. Було проведено руханку, яка зміцнює здоров’я та фізичний розвиток вихованців. Загони дол ... Читати далі »  


Вхід на сайт
Пошук
Категорії розділу
Новини [1287]
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання
Дистанційна Академія
//metodic.at.ua/images-1-.jpg